Nieuws                                       

14 juli 2021

Een kleine update vanuit onze salon! De zomervakantie is begonnen, en dit merken wij ook in de salon. Veel dames willen nog graag de wimpers en de wenkbrauwen mooi voor hun vakantie naar het buitenland of Nederland. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om nog voor de vakantie ingepland te krijgen.

We zijn sinds een week een samenwerking aangegaan met Victoria's sieraden. Kijk gerust eens op de website!

https://www.victoria-benelux.com/myvictoria/BE25249-PEDE

We organiseren op 27 juli 2021 een sieraden avond van 19:30 uur tot 21:00 uur, hierbij kun ongeveer 400 sieraden bekijken onder genot van een kop koffie/thee en wat lekkers. Onder de dames, heren ook welkom, worden 2 tassen geloot met leuke dingen er in. Opgave is wel verplicht, ivm de corona regels.

Wij hebben het mondkapje sinds 12 juli 2021 ook weer verplicht gesteld in de salon. Dit omdat de cijfers momenteel erg hoog zijn, en we geen verdere risico's willen lopen. We hopen op ieder zijn begrip!

Vanaf 1 augustus 2021 krijgen wij team uitbreiding! Hier zijn we enorm blij mee! Zij zal de one by one extensions gaan doen, en later zal ze na het afronden van andere cursussen, meer gaan doen in de salon. Zij zal er eerst op de woensdagen aanwezig zijn van 10:30 uur tot 16:00 uur.

Schoonheidssalon Petra gaat vanaf 29 juli tm 15 augustus op vakantie.  De andere 2 dames zullen wel werken en afspraken inplannen.

Ook wij mogen mededelen dat wij sinds 21 juni 2021 een gecertificeerd leerbedrijf zijn geworden, en dat de 1e stagiare per 13 september mee gaat draaien in de salon, en ook behandelingen gaat uitvoeren. Wij zijn erg trots dat we ons als gecertificeerd leerbedrijf mogen gaan neerzetten, want je leert meer in de praktijk dan in een boek!

Wij wensen iedereen een fijne vakantie, en blijf gezond!!

 

24 juni 2021

Na een geruime tijd wat stilte op de website, even een update.

Momenteel ervaren wij een toename aan klanten, waardoor de wachttijd momenteel 6 tot 8 weken bedraagt. Wij zijn hier ontzettend blij mee, maar wij begrijpen dat dit voor de klanten erg vervelend is dat een afspraak plannen nu langer duurt.

Achter de schermen zijn we bezig met diverse dingen aan het opzetten, hier volgt in augustus meer nieuws over.

We hebben sinds een aantal weken airco in de salon, waardoor het met zeer warme dagen, erg aangenaam is voor een behandeling.

Wij mogen ook met trots vertellen dat wij per 21 juni 2021 een erkend leerbedrijf zijn geworden, en wij stagaires mogen gaan opleiden! 

Aangezien er een hoop versoepelingen zijn doorgevoerd, en dit zaterdag 26 juni 2021 ook in gaat, betekent ook dat wij als salon hier in mee mogen gaan.

Vanaf zaterdag 26 juni 2021 verplichten wij onze klanten NIET meer om een mondkapje te dragen. Wij als salon zullen de mondkapjes wel blijven hanteren, dit omdat wij geen anderhalve meter met bepaalde behandelingen kunnen garanderen. Wil je als klant een mondkapje dragen, dan is dat altijd prima!